УПРАВЛЕНИЕ И ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Управление

С нашите системи получавате собствен административен панел за достъп до съдържанието, което виждат клиентите при влизане в Wi-Fi мрежата. Вие можете да управлявате това съдържание, да го променяте, редактирате и обновявате.

Същият панел служи и за управление на данните за клиентите и статистиката на посещенията – виждате пълен списък на клиентите, информация която са предоставили, колко пъти са били при вас, какви устройства са използвали и други.

 

Wi-Fi Маркетинг

Изберете сами съдържанието, което вашите клиенти виждат при свързване с интернет. Комуникирайте промоции, събития или интерактивни кампании и ги накарайте да се върнат отново!

Как работи Wi-Fi Маркетинга?

Специален софтуер се свързва с Wi-Fi мрежата на вашия търговски обект (хотел, заведение, търговски център и други) и създава лог-ин страницата и рекламно пространство. Вместо с парола, посетителите въвеждат e-mail или Facebook регистрация и автоматично влизат в бранд страница, която показва обявите/съобщенията, които Вие сте избрали.

Статистики

Не пропускайте ползите от статистиките. Информацията е пари и Smart Wi-Fi го доказва.

Демографска статистика – име, пол, възраст и други. Възможност за получаване на допълнителни данни според целите на бизнеса.

Статистика за посещаемост на всеки клиент – брой нови клиенти и честота на посещение на старите клиенти.

Данни за различните обекти – вижте посещенията в различните локации на вашия бизнес.

Email маркетинг

Най-краткият път до клиентите ви минава през техния e-mail! А това, че всеки проверява пощата си постоянно, е очевидно – само погледнете фоайето на хотела си или масите на вашето заведение!
Платформата ни e напълно интегрирана с MailChimp инструментите за Е-mail маркетинг и позволява изпращането на специални предложения до клиентите, сегментация до кого да достигне, създаване на имейл кампания и проследяване на резултатите.
Предлагаме и ремаркетинг интегриран с Facebook Ads и Google Adwords, за да достигне вашата реклама до хората, които са били при вас.
Оптимизирай разходите си за реклама и инвестирайте така, че вложените средства да се възвърнат многократно!

Нашият адрес

1574 София, България
бл. 44-А, кв. Хр. Смирненски

Работно време

Понеделник-Петък: 9:30 – 18:30
Събота-Неделя: Почивен ден

Свържете се с нас

 Телефон: +359 2 971 2020                   Мобилен: +359 8895 202 020